Intussen kunnen we wel stellen dat we een bekende en breed gewaardeerde speler in het veld zijn. Gestart als dienstverlenend tekenbureau voor aannemers en -met name- leveranciers in de bouwwereld. Sinds die tijd uitgebouwd tot een breed bouwkundig adviesbureau met een aantal bijzondere specialisaties. Eén van deze specialisaties betreft de melkveehouderijsector. Allcad heeft zich bewezen als sparringpartner, planontwikkelaar, bestekschrijver en bouwbegeleider bij talloze bedrijven in deze mooie sector. Zowel nationaal als internationaal. Een andere pijler is het beheren van de gebouwde omgeving. Bedrevenheid in het maken van zaken als onderhoudsplanningen, begrotingen en MeerJarenOnderhoudsPlanningen (MJOP) maken ons een belangrijke partner voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders. Wij doen dat alles met een flinke dosis nuchterheid. Investeringen moeten wel lonend zijn.

Omdat we graag voordenken bij alles wat we doen, creëren we een geolied en veilig bouwproces. En last but not least: we zijn er trots op dat we regelmatig complimenten krijgen voor de korte meer- en minderwerk lijsten van aannemers bij het afronden van onze projecten. Een bevestiging van het feit dat we kloppende bestekken schrijven. We nodigen u graag uit om bekend te raken met ons bedrijf en onze lange lijst met referentieprojecten. Allcad heeft het in zich om uw plan duurzaam geweldig te maken! We doen het graag goed!

A.O. Feenstra — eigenaar en projectleider

 • PRIJSWINNEND BEDRIJF

  INNOVATIEVE OPLOSSINGEN EN IDEEËN

  Innovatie is bij ons een doorgaand proces. Zowel in onze bedrijfsvoering als in onze diensten.

 • weten wat de klant wil

  WE GEBRUIKEN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

  Ons primaire doel is om onze klanten te helpen hun wensen binnen de planning en binnen budget te realiseren

 • UITGEKIEND PROJECTBEHEER

  PASSENDE ONTWERPEN

  Wij ontwerpen onze gebouwen rond onze klanten. Het is immers ons primaire doel om die tevreden te stellen. Het is daarom voor ons belangrijk om exact te doorgronden wat de wensen en eisen van onze klant inhouden. En alleen dat is onze leidraad. Het in harmonie brengen van die wens met de wet- en regelgeving, welstandsnota’s, bestemmingsplannen enzovoorts zien wij als onze taak.

MET ONS WERKEN

Wij hebben een groot netwerk en staan er altijd open om samen te werken met andere bedrijven. Onze stellige overtuiging is dat samenwerken het eindproduct versterkt.